Copyright © 2018-AGRINIO TOUR SRL
ACASAROMANIAPelerinaj la Manastirile din Ardeal Pelerinaj la Manastirea Frasinei GRECIA ISRAEL UCRAINA TURCIAMitilini Insula Sfintilor RAFAEL, NICOLAS si IRINIZIUA Adormirii Maicii Domnului in KefaloniaPELERINAJ LA CONSTANTINOPOL(ISTAMBUL)Sfanta Teodora de la Vasta, Malevi,Sfantul NectarieSfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Thessaloniki....26 octombrieHramul Sfantului Nectarie din Eghina 09 noiembrie Sfantul Gherasim si Sfantul Dimitrie 16 oct.-26.octZiua Sfantului Spiridon 12 decembriePelerinaj la Sfintele Mânăstiri din Ucraina: Cernăuți-Bănceni-Boian-Poceaev-KievPelerinaj In IsraelContact
Picture 666.jpg
IMG-20180703-WA0000 sfanta teodora de la vasta Icoana "Maica Domnului cu Crinii" din Pastra - Kefalonia Biserica SfantaTeodora de la vasta
PELERINAJ IN GRECIA
Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului si a Sfântului Gherasim de  Kefalonia unde în fiecare an apar șerpișorii
 15-16 august 2018
        Ziua I-13.08.2018 Plecare din București ora 6.00 Oprire la Thessaloniki unde ne vom închina la Moaștele Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir după care ne vom îndrepta spre Meteore. Cazare.
      Ziua II.14.08.2018. Plecare spre Kefalonia. În drum ne vom opri la Catedrala Mitropolitana din Patras unde ne vom închina la Capul Sfântului Apostol Andrei și Sfânta Cruce pe care a fost răstignit.
Sosire în Kefalonia unde ne vom închina la biserica din Markopoulo unde în fiecare an apar ȘERPIȘORII MAICII DOMNULUI.Cazare.
    Ziua III.15.08.2018 Participam la Sfânta Liturghie în localitatea Pastra la "Biserica Maicii Domnului cu Crini" unde se afla Icoana Maicii Domnului  Gravaliotissa, unde an de an se petrece aceeași minune și anume:Crinii aduși la Icoana Maicii Domnului de Bunavestire deși complet uscați, înfloresc a doua oară în chip minunat de ziua  Adormirii Maicii Domnului.
După amiaza vom merge la Mânăstirea Sfântului Gherasim unde vom participa la procesiunea mutării Sfintelor Moaște în Biserica Mare și vom intra în peștera unde se ruga Sfântul, apoi  vom participa la Slujba de Priveghere.Cazare.
    Ziua IV. 16.08.2018 - Participare la Sfânta Liturghie Arhiereasca și la Procesiunea organizata în cinstea  Sfântului și la Agapa frățească. După amiaza vom face o mica plimbare pe insula.
       Ziua V. 17.08.2018 Îmbarcare pe feribot si plecare spre Peloponez unde ne vom opri la biserica Sf.Teodora de la Vasta. Biserica a fost ridicata pe locul unde a primit Sfânta Teodora moarte mucenicească. Înainte de a muri, s-a rugat: Ia-mi Doamne , sufletul și iartă pe acuzatorii mei. Te implor, cu voia Ta , sa faci din trupul meu biserica, din sângele meu râu și din parul meu copaci. Si Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea. La locul de mucenicie a izvorât în chip minunat un izvor iar pe biserica ridicata au crescut, in mod inexplicabil 17 copaci.
Dupa acest scurt popas ne vom îndrepta pașii spre Manastirea Malevi unde ne vom inchina la Icoana Adormirii Maicii Domnului  Izvoratoare de Mir. Cazare.
       Ziua VI 18.08.2018 După slujba de dimineață vom pleca spre Eghina unde ne vom închina la Moaștele Sfântului Nectarie. Cazare.
       Ziua VII. 19.08.2018 Sfanta Liturghie dupa care vom  pleca spre Evvia unde ne vom Închina la Moaștele Sfântului Ioan Rusu, Cuviosului David si Sfântului Iacov Tsalikis. În drum ne vom opri la Nea Makri unde ne vom închina la Moaștele Sfântului Efrem cel Nou.
     Ziua VIII.20.08.2018.  Plecare spre Thessaloniki unde ne vom inchina la Moastele Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sfântului Ghrigore Palama, Biserica Sfanta Sofia care are arhitectura Celei de la Istambul. Cazare în Salonic.
      Ziua IX 21.08.2018. Plecare spre România cu o scurta oprire la Mănăstirea unde se afla Mormântul Sfântului Paisie Aghioratul. Plecare spre Romania.
TARIF EUR 480 euro
Tariful include: Grup mic Transport cu microbus de 9 locuri, asigurari de persoane, taxe de drum si autostrada, trecerile pod Bulgaria;Traversarile cu Ferybotul pentru persoane si microbuz. Cazare la hotel 2 și 3 stele
Persoane de contact: Constantin 0720036000; 0773865903;
site. www.pelerinaje-ortodoxe.ro

Biserica Sfintei Teodora din Vasta unde cresc 17 copaci 
Șerpișorii Maicii Domnului IMG_20160814_174548
Șerpișorii Maicii Domnului