Copyright © 2018-AGRINIO TOUR SRL
ACASAROMANIAPelerinaj la Manastirile din Ardeal Pelerinaj la Manastirea Frasinei GRECIA ISRAEL UCRAINA TURCIAMitilini Insula Sfintilor RAFAEL, NICOLAS si IRINIZIUA Adormirii Maicii Domnului in KefaloniaPELERINAJ LA CONSTANTINOPOL(ISTAMBUL)Sfanta Teodora de la Vasta, Malevi,Sfantul NectarieSfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Thessaloniki....26 octombrieHramul Sfantului Nectarie din Eghina 09 noiembrie Sfantul Gherasim si Sfantul Dimitrie 16 oct.-26.octZiua Sfantului Spiridon 12 decembriePelerinaj la Sfintele Mânăstiri din Ucraina: Cernăuți-Bănceni-Boian-Poceaev-KievPelerinaj In IsraelContact
Picture 666.jpg
IMG-20180703-WA0000 sfanta teodora de la vasta
GRECIA plecare pe 07 septembrie 2018
Sfintii: Dimitrie, Nectarie, Ioan Rusu, Apostol Andrei, Spiridon, Biserica Sf.Teodora de la Vasta, Manastirea Mega Spileo, Corint, Sf.Patapie


Ziua I-a:07.09. 2018 ora 05.30 Plecare din Bucuresti Se traverseaza Bulgaria pe ruta Ruse- Veliko Trnovo- Stara Zagora-Ouranopolis.

Ziua a-II-a: 08.09. 2018. Sosire la Ouranopolis unde vom face o croaziera cu corabia in jurul Sf.Munte Athos(Agios Oros) . De pe corabie se pot vedea: Arsanalele(Port) Manastirilor: Hilandaru, Kostamonitu si Zoografu, si Manastirile: Dochiariu, Xenofondu, Sf.Pantelimon(manastire ruseasca unde se afla moastele Sf. Siluan Athonitul), portul Dafni poarta de intrare in Sf.Munte, Manastirile: Simonos Petras, Grigoriu, Dionisiu, Sf.Pavel, Schiturile: Nea Schiti, Agia Ana, Kavsokalivia. Cazare la Ouranopolis.

Ziua a-III-a: 09.09. 2018 . Plecare spre Thessaloniki in drum vom merge
la: Mânãstirea Suroti unde ne vom închina la moastele Sf. Arsenie Capadocianul si la Mormântul Cuv. Paisie Aghioratul si Mânastirea Sf.Anastasia Farmacolitria-tamaduitaoarea din satul Vasilika,unde se afla moastele Sfintei Anastasia, i ale Sfântului Ierarh Teona ( trecut la domnul in anul 1542 ).
In Thessalonik ne vom inchina la: Biserica Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir cu moastele Sf. Dimitrie si Sf.Anisia; Biserica Sf.Sofia cu moastele Sf. Vasile cel Nou; Biserica Sf.Teodora cu moastele Sf. Teodora din Tesalonic si a Sf. Cuv. David Biserica cu moastele Sf. Grigore Palama; Plecare spre Meteore. Cazare la Kalambaka orasul de la poalele Meteorelor.

Ziua a-IV-a: 10.09. 2018 . Vizitarea Sf.Manastiri de pe Meteora si atelierul de icocane ZYNDROS. Plecare spre Insula Corfu(Kerkira). Cazare in Corfu.

Ziua a-V-a: 11.09. 2018 . Inchinare la moastele Sf.Spiridon si Cuvioasei Teodora Împarateasa. Plecare spre Patra.Cazare .

Ziua a-VI-a: 12.09. 2018 . Sosire la Patra unde ne vom inchina la moastele Sf. Apostol Andrei dupa care ne vom indrepta spre Manastirea Mega Spileo , localizata intr-o mare pestera, la o distanta de zece kilometri de orasul grecesc Kalavrita, pe drumul ce face legatura intre Diakofto si Kalavrita. Pestera ce gazduieste manastirea a fost sapata probabil de raul ce curge acum la baza Muntelui Chelmos, dupa care vom merge la biserica Sf.Teodora de la Vasta. Biserica a fost ridicata pe locul unde a primit moarte muceniceasca Sfanta. Dar inainte de a muri, s-a rugat: Ia-mi Doamne , sufletul si iarta pe acuzatorii mei. Te implor, cu voia Ta , sa faci din trupul meu biserica, din sangele meu rau si din parul meu copaci. Si Dumnezeu i-a ascultat rugaciunea. La locul de mucenicie a izvorat in chip minunat un izvor iar in biserica ridicata au crescut, in mod inexplicabil 17 copaci.
Plecare spre Corint unde la locul unde a predicat Sf Apostol Pavel dupa care vom merge spre Loutraki la Manastirea Sf. Patapie unde se afla moastele cuv.Patapie tamaduitorul si moastele Sfintei Ipomoni (Sf. Rabdare); Cazare la Manastirea Sf. Patapie.

Ziua a-VII-a: 13.09. 2018 . Participare la Slujba de dimineata dupa care vom pleca spre Pireas unde ne vom imbarca pe ferybot spre Eghina unde se afla Moastele Sf Nectarie.Cazare in Eghina.

Ziua a-VIII-a: 14.09. 2018 . Participare la Sf. Liturghie la Sf.Nectarie dupa care se va merge la M-rea unde se afla mormantul parintelui Ieronim- sihastru din insula Eghina;
Plecare spre Evvia. In drum se trece prin Nea Makri - Atica (Colina Neprihanitilor), la M-rea Buneivestiri a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, unde se cinstesc moastele intregi ale Sf.Mucenic Efrem Cel Nou, mare factor de minuni si grabnic ajutator intru toate nevoile. In Insula Evvia ne vom merge la Biserica din Procopie unde ne vom inchina la moastele Sf. Ioan Rusu si - M-rea Cuv. David, unde se cinstesc moastele Cuv.David Batranul si se afla mormantul Fericitului Staret Iacov Tsalikis. Cazare la hotelul bisericii Sf. Ioan Rusu sau in imprejurimi.

Ziua a-IX-a: 15.09. 2018. Plecare spre Thessaloniki, in drum ne vom inchina la: M-rea Sf. Mc.Paraschevi de pe valea Tembi (tamaduitoare a bolilor de ochi); -M-rea Kato Xenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni “Maica Domnului Straina”. Cazare Paralia Katerini.

Ziua a-X-a: 16.09. 2018 . - Plecare spre Romania unde vom ajunge in jurul orei 22,00 in functie de formalitatile vamale;

Pret 430 euro include: Transport , aer conditionat, traversari cu fery-boat-ul pentru persoane si MICROBUS; Taxe de pod, drum autostrada, parcare; combustibil, diurna si cazarea soferilor, asigurari de persoane si bagaje, CASCO, RCA; Cazare la Hotel echivalent 2* si la manastiri.
telefon 0720036000
grecia iunie 2011 194.jpg Biserica Sfantului Ioan Rusu din Evvia.jpg