Copyright © 2018-AGRINIO TOUR SRL
ACASAROMANIAPelerinaj la Manastirile din Ardeal Pelerinaj la Manastirea Frasinei GRECIA ISRAEL UCRAINA TURCIAMitilini Insula Sfintilor RAFAEL, NICOLAS si IRINIZIUA Adormirii Maicii Domnului in KefaloniaPELERINAJ LA CONSTANTINOPOL(ISTAMBUL)Sfanta Teodora de la Vasta, Malevi,Sfantul NectarieSfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Thessaloniki....26 octombrieHramul Sfantului Nectarie din Eghina 09 noiembrie Sfantul Gherasim si Sfantul Dimitrie 16 oct.-26.octZiua Sfantului Spiridon 12 decembriePelerinaj la Sfintele Mânăstiri din Ucraina: Cernăuți-Bănceni-Boian-Poceaev-KievPelerinaj In IsraelContact
Picture 666.jpg
IMG-20180703-WA0000 sfanta teodora de la vasta
PELERINAJ IN GRECIA
de sarbatoarea Buneivestiri-25martie
INSULA TINOS unde se afla Icoana Maicii Domnului “Panaghia Evanghelistria-Bunavestire”, 
Plecare pe 21 martie - 7 ZILE
ZIUA 1 - Plecare din Bucuresti la ora 6,00 Se traveseaza Bulgaria pe ruta Bucuresti Giurgiu - Ruse Pleven - Sofia Manastirea Rila. Cazare la Hotelul Manastirii Rila.

ZIUA 2 - Plecare spre Thessaloniki unde ne vom inchina la:
- Biserica Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir cu moastele Sf. Dimitrie si Sf.Anisia; -Biserica Sf.Sofia cu moastele Sf. Vasile cel Nou;
- Biserica Sf.Teodora cu moastele Sf. Teodora din Tesalonic si a Sf. Cuv. David;
- Biserica cu Moastele Sf.Ierarh Grigore Palama;
- Manastirea Suroti unde ne vom inchina la moastele Sf. Arsenie Capadocianul si la mormantul Cuv.Paisie Aghioratul. Cazare la Paralia Katerini.

ZIUA 3 - Plecare spre portul Pireas (pt. imbarcare pe ferryboat-ul care ne va duce in Eghina la Manastirea Sfantului Nectarie. In drum ne vom opri spre inchinare pe Valea Tembi unde se afla Manastirea Sfintei Mucenite Paraschevi(vindecatoarea bolilor de ochi), apoi la M-rea Kato Xenia, unde se afla o mica parte din Braul Maicii Domnului(care a fost adus si in Romania) si icoana facatoare de minuni “Maica Domnului Straina”.
Inchinare la Moastele Sfantului Nectarie Taumaturgul.Cazare in Eghina la Manastire sau Hotel.

ZIUA 4 - Participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Sf.NECTARIE dupa care vom pleca spre portul Rafina, de unde cu ferryboat-ul vom face o croaziera de aproape 5 ore pe marea Egee si vom ajunge in Arhipelagul Cicladelor in una din cele mai renumite insule INSULA TINOS deosebita prin frumusetea ei unica si prin multimea Bisericilor ortodoxe- 83 la numar construite in cinstea Maicii Domnului. Cea mai renumita este Manastirea “Panaghia Evanghelistria - Bunavestire” care adaposteste renumita icoana facatoare de minuni care infatiseaza Bunavestire, gasita in urma visului unei calugarite in sec.19. Vom participa la Slujba de priveghere in cinstea Maicii Domnului. Cazare insula Tinos.

ZIUA 5 - Partricipare la Sfanta Liturghie dupa care ne vom imbarca pe ferryboat spre Rafina la ora 12.45 si unde dupa o calatorie de aproximativ 4 ore ne vom opri la Nea Makri la Manastirea Bunavestire de pe “Colina Neprihanitilor” unde se afla Moastele intregi ale Sfantului Efrem cel Nou. Dupa accea ne vom indrepta spre insula Evvia unde ne vom inchina la Moastele Sfantului Ioan Rusu din Prokopi si la Manastirea Cuviosului David. Cazare la Hotelui Bisericii Sfantului Ioan Rusu.

ZIUA 6 - Plecare spre Kalambaka unde vom vizita Meteorele si atelierul de icoane Bizantine ZYNDROS, unde ni se va explica modul cum se realizeaza diferitele categorii de icoane. Cazare in Kalambaka.

ZIUA 7 - Vizitarea Sfintelor Manastiri din complexul Meteore dupa care vom pleca spre tara sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale si de trafic.

Inscrieri pana pe 25 februarie la tel: 0720036000; 0766747121;-Dinca Constantin
e-mail peleringrecia@gmail.com
Pret 350 euro/persoana. Pentru minimum 40 persoane.
Tariful include: Transport cu AUTOCAR clasificat 3-4 stele, asigurari de persoane si bagaje, taxe de drum si autostrada, trecerile pod Bulgaria;
Traversarile cu Ferybotul pentru persoane si autocar: Rafina -Tinos-Rafina, Pireas-Eghina-Pireas si Agiokampos-Glyfa
Cazare Hotel 2-3 stele cu mic dejun inclus si la Manastirea Rila.
Poza mea 1.png