Copyright © 2018-AGRINIO TOUR SRL
ACASAROMANIAPelerinaj la Manastirile din Ardeal Pelerinaj la Manastirea Frasinei GRECIA ISRAEL UCRAINA TURCIAMitilini Insula Sfintilor RAFAEL, NICOLAS si IRINIZIUA Adormirii Maicii Domnului in KefaloniaPELERINAJ LA CONSTANTINOPOL(ISTAMBUL)Sfanta Teodora de la Vasta, Malevi,Sfantul NectarieSfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Thessaloniki....26 octombrieHramul Sfantului Nectarie din Eghina 09 noiembrie Sfantul Gherasim si Sfantul Dimitrie 16 oct.-26.octZiua Sfantului Spiridon 12 decembriePelerinaj la Sfintele Mânăstiri din Ucraina: Cernăuți-Bănceni-Boian-Poceaev-KievPelerinaj In IsraelContact
Picture 666.jpg
IMG-20180703-WA0000 sfanta teodora de la vasta
PELERINAJ
DE HRAMUL SF.NECTARIE TAUMATURGUL
DIN insula EGHINA NOIEMBRIE 2018

Ziua I-a: 07.11.2018 ora 6.30 Plecare din Bucuresti Giurgiu- Ruse-Kulata-Promahonas-Meteore. Cazare la Kalambaka.
Ziua a-II-a: 08.11.2018 Vom vizita  complexul Monahal Meteora (2-3 manastiri) si Atelierul de icoane Zindros, dupa care vom pleca spre EGHINA UNDE VOM PARTICIPA PRIVEGHEREA OFICIATA IN CINSTEA SFANTULUI NECTARIE. Cazare.
Ziua a-III-a: 09.11.2018 Participare la SFANTA LITURGHIE IN CINSTEA SFANTULUI NECTARIE si la PROCESIUNE.
Plecare spre Evvia unde ne vom inchina la Moastele Sfantului Ioan Rusu si ale Cuviosului David Batranul “Copilul Inaintemergatorului” și Mormantul Sfantului Iacov Tsalikis cel care a reînviat viata de obște în aceasta Manastire. In drum se trece prin Nea Makri - Atica (Colina Neprihanitilor) , la M-rea Buneivestiri a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, unde se cinstesc moastele intregi ale Sf.Mucenic Efrem Cel Nou, mare factor de minuni si grabnic ajutator intru toate nevoile. Cazare.
Ziua a-IV-a: 10.11.2018 Plecare spre Thessaloniki.In drum ne vom inchina la Braul Maicii Domnului care se afla la Manastirea Kato Xenia si Manastirea Agia Paraskevi de pe Valea Tembi (videcatoare a bolilor de ochi). 
Cazare în Thessalonik.
Ziua a-V-a: 11.11.2018 - In Thessalonik ne vom inchina la: Biserica Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir cu moastele Sf. Dimitrie si Sf.Anisia; Biserica Sf.Sofia cu moastele Sf. Vasile cel Nou; Biserica Sf.Teodora cu moastele Sf. Teodora din Tesalonic si a Sf. Cuv. David Biserica cu moastele Sf. Grigore Palama;Plecare spre Romania.Sosire in functie de trafic si formalitatile vamale.

PRET 259  eur pentru grup de minim  7 persoane Include: Transport cu microbuz  9 locuri, aer conditionat, ; traversari cu fery-boat-ul pentru persoane si microbuz; Taxe de pod, drum autostrada, parcare; combustibil, diurna si cazarea soferilor,  RCA; Cazare la Hotel echivalent 2* si la manastiri.

Persoane de contact: 
Constantin : Mobil: +40.720 036 000; sau
Valina 0773 865 903