Copyright © 2018-AGRINIO TOUR SRL
ACASAROMANIAPelerinaj la Manastirile din Ardeal Pelerinaj la Manastirea Frasinei GRECIA ISRAEL UCRAINA TURCIAMitilini Insula Sfintilor RAFAEL, NICOLAS si IRINIZIUA Adormirii Maicii Domnului in KefaloniaPELERINAJ LA CONSTANTINOPOL(ISTAMBUL)Sfanta Teodora de la Vasta, Malevi,Sfantul NectarieSfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Thessaloniki....26 octombrieHramul Sfantului Nectarie din Eghina 09 noiembrie Sfantul Gherasim si Sfantul Dimitrie 16 oct.-26.octZiua Sfantului Spiridon 12 decembriePelerinaj la Sfintele Mânăstiri din Ucraina: Cernăuți-Bănceni-Boian-Poceaev-KievPelerinaj In IsraelContact
Picture 666.jpg
IMG-20180703-WA0000 sfanta teodora de la vasta
PELERINAJ DE HRAMUL
SF.IOAN RUSU mai 2018
Ziua I-a: 23.05.2018 ora 18.00 - Plecare din Bucuresti. Se traverseaza Bulgaria.

Ziua a-II-a: 24.05.2018 Sosire la Thessaloniki unde ne vom inchina la:
- Biserica Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir cu moastele Sf. Dimitrie si Sf.Anisia;
- Biserica Sf.Sofia cu moastele Sf. Vasile cel Nou;
- Biserica Sf.Teodora cu moastele Sf. Teodora din Thessaloniki si a Sf. Cuv. David
- Biserica cu moastele Sf. Grigore Palama; Cazare la Kalambaka (Meteore).
Manastirea Souroti, unde se afla Sfintele Moaste ale Sf. Arsenie Capadocianul si mormantul Cuviosului Paisie Aghioratul.
Ziua a-lll-a: 25.05.2018. Plecare spre portul Pireas unde ne vom imbarca pe ferry- boat si vom merge in insula Eghina unde ne vom inchina la Moastele Sf.Nectarie si vom participa la slujba de Vecerniei. Cazare la la Manastirea Sfantului Nectarie.

Ziua a-lV-a: 26.05.2018 Participare la Sf. Liturghie la Sf.Nectarie dupa care vom pleca spre Evvia pentru a participa la PRIVEGHEREA DE TOATA NOAPTEA IN CINSTEA SFANTULUI IOAN RUSU . In drum se trece prin Nea Makri - Atica (Colina Neprihanitilor) , la M-rea Buneivestiri a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, unde se cinstesc moastele intregi ale Sfantului Mucenic Efrem Cel Nou, mare factor de minuni si grabnic ajutator intru toate nevoile.
Ziua a-V-a: 27.05.2018 Participare la Sfanta Liturghie si la PROCESIUNEA organizata in cinstea SFANTULUI IOAN RUSU, dupa care vom pleca spre Manastirea Kato Xenia unde se afla Braul Maicii Domnului dupa care ne vom indrepta spre Paralia Katerini. Cazare la Paralia Katerini.

Ziua a-VI-a: 28.05.2018 Plecare spre Romania unde vom ajunge spre seara in functie de formalitatile vamale.

PRET 190 EURO - pentru un grup de 40 persoane
autocar sau microbus , aer conditionat, scaune rabatabile, clasificat turism; traversari cu fery-boat-ul pentru persoane si autocar; Taxe de pod, drum autostrada, parcare; combustibil, diurna si cazarea soferilor, asigurari de persoane si bagaje, CASCO, RCA; Cazare la Hotel echivalent 2* si la manastiri.
Persoana de contact: Constantin Dinca.
Mobil: 0720036000; 0766747121;


Manastirea SFANTUL IOAN RUSUL (8).JPG
Moastele Sfantului Ioan Rusu