Copyright © 2018-AGRINIO TOUR SRL
ACASAROMANIAPelerinaj la Manastirile din Ardeal Pelerinaj la Manastirea Frasinei GRECIA ISRAEL UCRAINA TURCIAMitilini Insula Sfintilor RAFAEL, NICOLAS si IRINIZIUA Adormirii Maicii Domnului in KefaloniaPELERINAJ LA CONSTANTINOPOL(ISTAMBUL)Sfanta Teodora de la Vasta, Malevi,Sfantul NectarieSfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir din Thessaloniki....26 octombrieHramul Sfantului Nectarie din Eghina 09 noiembrie Sfantul Gherasim si Sfantul Dimitrie 16 oct.-26.octZiua Sfantului Spiridon 12 decembriePelerinaj la Sfintele Mânăstiri din Ucraina: Cernăuți-Bănceni-Boian-Poceaev-KievPelerinaj In IsraelContact
Picture 666.jpg
IMG-20180703-WA0000 sfanta teodora de la vasta
PELERINAJ DE ZIUA
SFANTULUI EFREM CEL NOU 05 mai
cu plecare pe 01 mai

Ziua I - 01.05. ora 6,00 Plecare din Bucuresti din benzinaria MOL de langa Gara de Nord. Vom pleca spre Manastirea Rila din Bulgaria unde se afla Moastele Sf.Ion de Rila. Cazare la Hotelul Manastirii RILA.

Ziua II - 02.05. Plecare spre Thessaloniki unde ne vom inchina la: Biserica Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir cu moastele Sf. Dimitrie si Sf.Anisia; Biserica Sf.Sofia cu Moastele Sf. Vasile cel Nou; Biserica Sf.Teodora cu moastele Sf. Teodora din Tesalonic si a Sf. Cuv. David; Biserica cu Moastele Sf.Ierarh Grigore Palama. Plecare spre Kalambaka pentru a vizita complexul Monastic - Meteora si atelierul de Icoane ZINDROS. In drum ne vom opri spre inchinare pe Valea Tembi la Manastirea Sfanta Mucenita Paraschevi. Cazare in Kastraki la poalele Meteorelor.

Ziua III - 03.05. Mic dejun. Plecare spre Eghina unde ne vom inchina La Moastele Sfantului Nectarie. In drum vom face un scurt popas la Manastirea Kato Xenia unde se afla o mica parte din Braul Maicii Domnului si Icoana Maicii Domnului “Panaghia Xenia” (Maica Domnului Straina).Cazare in Eghina.

Ziua IV - 04.05. Mic dejun.Participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Sfantului Nectarie dupa care vom pleca spre Athena unde vom face o scurta oprire in Piata Sintagma pentru a vedea ceremonialul de schimbare a Garzii in fata Parlamentului. Apoi ne vom indrepta spre Nea Makri pentru a participa la Slujba de Priveghere la Manastirea Buna Vestire unde se afla Moastele Sf.Mc. EFREM CEL NOU. Cazare in Nea Makri sau in imprejurimi.

Ziua V - 05.05. Mic dejun.Participare la Sfanta Liturghie si la procesiunea in cinstea SFANTULUI MUCENIC EFREM CEL NOU. Plecare spre Evvia unde ne vom inchina la Moastele Sfantului Ioan Rusu. Cazare in Prokopi la Hotelul Bisericii Sf.Ioan Rusu.

Ziua VI - 06.05. Plecare spre Paralia Katerini.In drum ne vom opri la Manastirea Cuv.David Batranul Copilul Inaintemergatorului unde ne vom inchina la Moastele Sfantului si la Mormantul Cuviosului Iacov Tsalikis. Cazare la Paralia Katerini.

Ziua VII - 07.05. Mic dejun.Plecare Romania.Sosire in tara in cursul serii in functie de traffic si formalitatile vamale.

Tarif: 225 euro
Tariful include:
Transport cu autocar clasificat turism 2-3 stele.
Travesarile cu feribot Pireas-Eghina-Pireas si Aghiokampos-Glyfa;
Cazare cu mic dejun inclus;
Asigurare bagaje si calatori;Taxe drum si autostrada
0766747121; 0720036000  ---- Constantin Dinca
Sfantul-Mare-Mucenic-Efrem-cel-Nou-din-Nea-Makri-Mare-Tamaduitor-Grabnic-Ajutator-in-toate-nevoile-si-Mare-Facator-de-minuni-1.jpg